Yealink BH71 Bluetooth Headset

1208651

730 kr 

BH71 Mono Bluetooth Wireless Business Headset System ger en högupplöst ljudkvalitet oavsett om du är i bilen, på tåget eller på kontoret.

Stöd för:

  • Fungerar med smartphones
  • Fungerar med surfplattor
  • Fungerar med dator
  • Fungerar med Teams
Undrar du över produkt och pris? Tveka inte att slå oss en signal på 0520-507 000!

Med brusreduceringstekniken med 4 mikrofoner kan du alltid höras tydligt. BH71 har också en justerbar öronkrok för bekväm användning, och du kan enkelt dra ut öronkroken så att den passar ditt öra bäst. Oavsett om du är på språng eller på kontoret kan BH71 garantera 10 timmars samtalstid för att säkra din användning hela dagen. Dessutom, med det bärbara laddningsfodralet för BH71 Pro och BH71 Workstation Pro, kan det ge 20 timmars extra batteritid och till och med täcka hela veckans användning.

Upptäck Yealink BH71-serien, ett headset som är utformat för att förbättra din ljudupplevelse i alla miljöer. Med sin strålformade brusreduceringsteknik och en högkvalitativ mikrofon med mikroelektromekaniskt system ger det klar klarhet, vilket säkerställer att din röst hörs tydligt utan störningar från bakgrundsljud. Bluetooth 5.2-tekniken ger en stabil anslutning, så att du sömlöst kan växla mellan olika enheter. Komforten är prioriterad med en justerbar öronkrok och ett over-the-ear-fäste, vilket gör det lämpligt för långvarig användning under långa konferenssamtal eller musiksessioner. Headsetet har ett långvarigt 160 mAh-batteri som ger upp till 9 dagars standbytid och kan laddas helt på bara 90 minuter. Det är certifierat för Microsoft Teams och kompatibelt med en mängd olika enheter, vilket gör det till en pålitlig kommunikationslösning för yrkesverksamma.

  • Beamforming-teknik för brusreducering för klart ljud
  • Bluetooth 5.2 för stabil anslutning till flera enheter
  • Justerbar öronkrok för en bekväm och säker passform
  • 160 mAh batteri med 9 dagars standby-tid
  • Certifierad för Microsoft Teams, kompatibel med flera enheter

Utökad beskrivning

Avancerad ljudklarhet
Yealink BH71 Series-headsetet är utrustat med strålformande brusreduceringsteknik och en mikrofon med mikroelektromekaniskt system och levererar kristallklart ljud genom att effektivt reducera bakgrundsljud, vilket säkerställer att din röst hörs tydligt i alla miljöer.

Sömlös anslutning
Med Bluetooth 5.2-teknik erbjuder detta headset en stabil och snabb anslutning till dina enheter, med stöd för samtidig anslutning till två enheter. Detta gör det möjligt att enkelt växla mellan din bärbara elektronik, vilket ökar din produktivitet och bekvämlighet.

Bekväm och säker passform
In-ear-hörlurarna är utformade med en justerbar öronkrok och ett över-örat-fäste, vilket ger en åtsittande och säker passform som garanterar komfort under långvarig användning. Detta gör headsetet idealiskt för konferenssamtal, långa lyssningssessioner och kommunikation på språng.

Långvarig batteritid
Med ett 160 mAh uppladdningsbart litiumjonbatteri erbjuder Yealink BH71-serien upp till 9 dagars standbytid och kan laddas helt på bara 90 minuter. Detta säkerställer att du förblir uppkopplad och produktiv hela dagen utan frekventa laddningar.

Mångsidig kompatibilitet
Headsetet är kompatibelt med ett brett utbud av enheter, inklusive Android-telefoner, surfplattor, Mac, Windows och iPhone. Den är certifierad för Microsoft Teams, optimerad för kommunikation och rekommenderas för både konferensbruk och bärbar elektronik.

Specifikationer

Allmänt
TillverkareYealink
FärgSvart
Mikrofoninformation
MikrofonRundstrålande
Brusreducerande mikrofonJa
Hörlursinformation
HörlursmodellIn ear
LjudutgångslägeMono
Anslutningsinformation
AnslutningBluetooth
TrådlösJa
Trådlös räckvidd30 m
Service
Garanti2 år